WANDZAAGWERKEN

Home WANDZAAGWERKEN
  • Afbraakwerken
  • Raamopeningen
  • Deur- & poortopeningen
  • Trapgaten & liftkokers
  • Jerseys doorzagen
  • In nieuwbouw & renovatie
  • Voor professional & particulier
  • ...

Bij Zaniboo kan je terecht voor alle soorten wandzaagwerken

Zaagwerken vragen specifieke kennis en materiaal met oog op een vlekkeloze uitvoering. Je wilt ongetwijfeld machinebreuk, schade aan het project of tijdverlies vermijden. Kies in dat geval voor Zaniboo. We beschikken over heel wat ervaring en beheersen verschillende technieken. Zowel voor wand-, vloer- alsook kabelzaagwerken ben je bij ons aan het juiste adres.

Zaniboo wandzaagwerken raam opening


Met het vakmanschap van Zaniboo ben je zeker van een onberispelijke resultaat

Dankzij ons gespecialiseerd materiaal en vakmannen ben je gerust dat de zaagwerken op de meest efficiënte, snelle, veilige én kwalitatieve manier worden uitgevoerd zonder onaangename verrassingen. Zowel professionals als particulieren kunnen ons inschakelen. We werken in industriële omgevingen, nieuwbouw en renovatie.

Ons uitgebreid en modern machinepark omvat verschillende soorten (zaag)machines. We kunnen uiteenlopende, zelfs extreme dieptes doorzagen. Wanneer onze wandzagen niet geschikt zijn voor een bepaalde opdracht schakelen we over naar de kabelzaagtechniek. Ook manueel zagen kan in specifieke situaties een optie zijn. Om uitlopers te voorkomen, omwille van esthetische redenen of om de stevigheid van de (beton)structuur te behouden, combineren we het wandzagen vaak met het uitboren van de hoeken of zelfs de volledige omtrek. Wij brengen elke job sowieso tot een goed einde, rekening houdende met jouw eisen, budget en het type opdracht.

Vertrouw op de expertise van onze vakmensen om de meest aangewezen oplossing te bepalen op maat van jouw situatie, sector en project.


Wegenwerkers kloppen bijvoorbeeld bij ons aan voor het doorzagen van jerseys (betonnen veiligheidsblokken) om het verkeer van rijvak te laten veranderen tijdens wegenwerken.

Grondwerkers doen vaak beroep op onze zaagexperten in kader van afbraakwerken.

Dit is ook het geval bij ruwbouwaannemers. Bij hen komen we ook dikwijls over de vloer om raam-, deur- en poortopeningen te maken in zowel buiten- als binnenmuren. Door deze nadien uit te zagen, kunnen wanden snel ‘in één stuk’ opgetrokken worden met een gunstige impact op het totaalbudget. Ook het uitzagen van trapgaten en liftkokers doen we frequent in opdracht van aannemers of particulieren.


Zaniboo wandzaagwerken poortopening


Zaniboo zaagt in allerhande materialen zoals verschillende soorten beton of steen, metselwerk, … Omdat gassen of rook in bepaalde omgevingen zoals de voedingssector absoluut moeten vermeden worden, zagen wij niet alleen met diesel aangedreven machines maar ook elektrisch aangedreven wandzagen. Wij zorgen voor water- en stofopvang.


Zaniboo wandzaagwerken muur


We schakelen uiterst snel met oog op jouw deadline

De planning van een project mag niet in het gedrang komen. Zaniboo begrijpt dit en stelt zich enorm flexibel op. Onze teams zijn snel beschikbaar. Indien nodig voeren we de zaagwerken ‘s nachts of in het weekend uit zodat het vooropgestelde werkschema gerespecteerd blijft. Weg met die kopzorgen.


“Ondanks de onverwachte nood aan extra hulp kwam onze planning niet in het gedrang dankzij de uiterst snelle service, het vakmanschap én professioneel materieel van Zaniboo.”Wij werken veilig, proper, precies en snel. Dit kan doordat we onze zaagteams ondersteunen met opleidingen, hen van professioneel materiaal voorzien (zowel machines als beschermingsmiddelen) en een heldere planning hanteren.

Onze voertuigen zijn bijzonder goed uitgerust. Tijdens de uitvoering van de werken hebben onze mensen al het mogelijke materiaal ter plaatse bij de hand. Dit stelt ons in staat op het moment zelf bij te sturen op maat van jouw situatie en noden.

Zaniboo werkt volledig autonoom en kan indien gewenst of noodzakelijk voorzien in elektriciteit (eigen stroomgroep), water (eigen watertank) en afvoer van het puin (eigen containers en kraan). We streven naar minimale geluidshinder en zorgen voor water- en stofopvang waar nodig.

Je kan rekenen op een proper resultaat zonder tijdverlies.

Ik wil een offerte ontvangen

Een vrijblijvende offerte?