BETONBORINGEN

Home BETONBORINGEN
 • Verlichting
 • Elektriciteit
 • Sanitair & CV
 • Nutsleidingen & ventilatie
 • Afvoerbuizen
 • Betonbuizen - stootpalen - deuvels
 • Chemische verankering
 • Allerhande boringen
 • Voor grond- & wegenwerken
 • Voor ruwbouw
 • Voor industrie
 • Voor professional & particulier
 • In nieuwbouw & renovatie
 • ...

Zaniboo boort kleine en grote gaten in wanden, vloeren en plafonds

Dankzij onze jarenlange ervaring, kwalitatieve aanpak, vlotte beschikbaarheid en snel reactievermogen vertrouwen tal van professionals én particulieren dagelijks op Zaniboo voor heel diverse betonboringen. We voeren zowel werken uit in industriële, nieuwbouw- als renovatieprojecten.


Weg met die zorgen, met Zaniboo ben je gerust

Betonboringen kunnen heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Vaak moet het snel gaan en beschik je zelf niet over de kennis of het materiaal om een specifieke boring uit te voeren. Bovendien wil je zekerheid dat de boring juist gebeurt en geen schade veroorzaakt aan het project of je eigen machinepark. Vermijd onaangename verrassingen en reken op Zaniboo om zowel kleine als heel uitdagende, complexe opdrachten snel tot een goed einde te brengen. Zonder dat jouw planning in het gedrang komt.


“Sinds ik met Zaniboo werk, slaap ik op beide oren. Ik weet zeker dat de boringen op een veilige, kostenefficiënte én kwalitatieve manier uitgevoerd worden. Altijd binnen de afgesproken termijn. Zalig!”


Loodgieters, elektriciens, algemene en ruwbouw aannemers, grond- en wegenwerkers, … maar ook particulieren: iedereen kan beroep doen op onze boorexperten. Je slaapt op beide oren. Onze vakmannen brengen alle boorwerken op een efficiënte, veilige en propere manier tot een goed einde, mede dankzij constante opleiding en coaching.

We zijn steeds uitgerust met de beste beschermingsmaterialen en hanteren de veiligste, properste en meest accurate technieken op de markt. Want Zaniboo hecht veel belang aan precisie, veiligheid en netheid op de werkvloer. Waar nodig voorzien we water- en/of stofopvang.

Reken op de expertise van onze vakmensen om de meest aangewezen oplossing te bepalen op maat van jouw situatie, sector en project. 


Sanitair, ventilatie en verwarming
Gaten voor sanitaire leidingen, centrale verwarming, afvoerbuizen voor toilet of badkamer, ventilatie, airco, rookgasafvoer, dampkappen, droogkasten, …
Zowel ronde als rechthoekige openingen zijn mogelijk op maat van jouw wensen en noden.

Elektriciteit
Gaten voor elektrische leidingen, verlichting, vloerverwarming, …
Met oog op een onberispelijke afwerking voeren wij boringen voor inbouwspots in de plafond steeds van onder naar boven uit. Het voordeel? Alle gaten zijn netjes ten opzichte van elkaar uitgelijnd op 1 rechte lijn. Uiteraard garanderen we dat de structurele integriteit van het gewelf behouden blijft. Ook boringen voor verlichting in vloer of wand zijn mogelijk. 

Algemene of ruwbouw aannemers 
Gaten voor raam- of deuropeningen, …
Bij raam- en deuropeningen wil de architect omwille van esthetische redenen vaak uitlopers vermijden. Daarom is zagen niet altijd de beste optie. In dat geval kiezen we voor boringen waarbij we de omtrek uitboren en daarna afwerken met een zaagtechniek.

Grond- en wegenwerken
Gaten voor de aansluiting van kleine en grote betonbuizen, deuvels, (stoot)palen, …


Ook voor chemische verankering ben je bij Zaniboo aan het juiste adres. Wij beschikken over het juiste materiaal en kennis om zowel voor het boren als het verankeren in te staan. Ook als het over grote volumes gaat, voeren wij de opdracht snel en vakkundig uit. We werken met de meest kwalitatieve materialen. Voor het verlijmen is dat de gekende 2 componentenlijm RE 500 Hilti. Het voordeel? De ankers zijn snel belastbaar, zitten muurvast en dat blijft zo, ook na lange tijd. Vertrouw ons dus gerust ook het boren en verlijmen van draadstangen of wapeningsstaven toe. 

Ga naar chemische verankering


Specifieke kennis, gespecialiseerd materiaal, flexibel én efficiënt: dat is Zaniboo

Zaniboo is vertrouwd met boringen in diverse materialen zoals beton, asfalt, natuursteen, silicaatsteen, metselwerk, cellenbeton, … We kunnen boren vanuit verschillende standpunten, ook de meest uitdagende hoeken zoals schuin, van onder naar boven,… en dit in heel uiteenlopende dieptes en diameters, van klein tot enorm groot. Waar mogelijk boren we in 1 stuk uit en indien nodig kunnen we ook de contouren uitboren als het over extreme diameters gaat. Bovendien bekijken we steeds welke techniek (diamant, pneumatisch of elektrisch boren) het meest aangewezen is, rekening houdende met jouw specifieke eisen, budget, soort project en opdracht.

Zaniboo betonboringen

Afhankelijk van de uitdaging kiezen we er soms voor om af te stappen van een boring en in plaats daarvan te (kabel)zagen of nog een andere techniek toe te passen. Dat is het voordeel als je beroep doet op Zaniboo: we zijn in staat een opdracht op verschillende manieren uit te voeren. We beschikken hiervoor over specifieke knowhow en gespecialiseerde machines. Je bent gerust dat wij de meest kostenefficiënte, veilige en kwalitatieve aanpak bepalen op maat van het project, wat voor jou belangrijk is en doorslaggevende (omgevings)factoren. Bovendien vermijd je op deze manier het risico dat jouw eigen materiaal schade oploopt door het zelf te doen.

Wanneer we ter plaatse komen, hebben we tijdens de uitvoering van de werken al het mogelijke materiaal bij de hand in onze uitgeruste voertuigen. Zo zijn we in staat op het moment zelf bij te sturen op maat van jouw situatie en noden. Je kan rekenen op een proper resultaat.

Zaniboo werkt volledig autonoom en kan indien gewenst of noodzakelijk voorzien in elektriciteit (eigen stroomgroep), water (eigen watertank) en afvoer van het puin (eigen containers en kraan). 

Ik wil een offerte ontvangen

Een vrijblijvende offerte?